Glazen pijpje

Deze glazen pijpjes zijn vaak een sierraad op zich. Een glazen pijpje is vaak handgeblazen en dat maakt ze allemaal uniek. Deze glazen pijpjes zijn speciaal gemaakt om in stijl te kunnen genieten van een pure rookervaring. Je gebruikt ze in de regel om je smokerswaar, zonder toevoeging van tabak, te kunnen roken.

Glazen pijpje schoonmaken

Als je eenmaal zo'n prachtig glazen pijpje gebruikt, wil je er natuurlijk ook lang plezier van houden. Daarom krijgen we regelmatig de vraag hoe je een glazen pijp schoonmaakt. De makkelijkste manier is om het pijpje uit te koken in soda en dan na te borstelen met een pijpborsteltje. Natuurlijk is voorkomen beter dan schoonmaken: daarom kun je het beste, wanneer je je glazen pijp rookt, je rokerswaren op een pijp schermpje (pipe screen) plaatsen. Deze handige zeefjes voorkomen dat je te verbranden rokerswaren in je pijpje belanden. Uiteraard kun je deze pipe screens ook kopen in onze online headshop. We kunnen het je echt aanraden, voor jarenlang rookplezier met je glazen puurpijpje!

Op grasscompany.com vind je een flink assortiment glazen pijpjes tegen scherpe prijzen. Koop hier jouw glazen pijp in onze online headshop en doe er je voordeel mee!